Az iskolaváltásig zaklatták Schobert Norbi fiát: családja miatt kipécézték őt az osztálytársai

Fotó: Polyák Attila - Origo -
győztes iskolai zaklatás Rubint Réka iskolaváltás Farm VIP Schobert Norbert ifj. Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig pár nappal az év vége előtt befejeződött a TV2 nagy sikerű sztárrealityje, a Farm VIP, melyben ezúttal is egy férfi játékos diadalmaskodott. Ifj. Schobert Norbert talán most először szerepelt teljesen egyedül, a szülei és testvérei nélkül, és rögtön a csúcsra ért.

A fitneszguru, Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb fia még csak tinédzser, de nevét a szüleinek köszönhetően szinte mindenki ismeri. Az ismertséggel pedig nemcsak népszerűség, hanem számos nehézség is jár, köztük az, hogy meg kell küzdenie a folytonos támadásokkal, melyek online és a valóságban is egyaránt érkeznek.

Ifj. Schobert Norbit, vagy ahogy sokan ismerik, Norbikát már az általános iskolában is bántották édesapja erős kijelentései, valamint híres szülei miatt is.

Ifj. Schobert Norbert Fotó: Polyák Attila - Origo

"Az általános iskolában sokat bántottak az alkatom miatt, és azért, mert a szüleim sikeres, ismert emberek. Akkor váltottam sulit, az újat nagyon szerettem, de ott is kaptam azért negatív véleményeket, amikor apának voltak zűrjei az erős kijelentései miatt. A társaim többször is felhozták a témát, és a tanárok is kipécéztek, megjegyzéseket tettek. Nem esett jól, de igyekeztem kizárni ezeket" – mesélte a Blikknek a Farm VIP győztese.

A legidősebb Schobert-fiú az interjúban arról is beszélt, hogy vannak néhányan, akik csak azért barátkoznak vele, mert ismert, és emiatt randiznia is nehéz. Nem egyszerű kiszűrni, ki az, akit valóban ő maga érdekel, és ki az, akit csak a népszerűsége vonz. Most épp van valaki, akivel ismerkedik, és mint mondja, reméli, hogy jól alakulnak majd vele a dolgok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.