Megszólaltak a szomszédok: ezért vethette magát a mélybe Hédi néni Újpalotán

öngyilkos öngyilkosság Újpalota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újpalotán, a Páskomliget utcában, egy panelház ötödik emeletéről ugrott ki kedden Hédi néni, akit a környéken mindenki szeretett. A szomszédok fájó szívvel emlékeztek, és azt is tudni vélik, miért dobta el magától az életét az idős asszony.

"A lányát sokan ismerték a környéken, szerintem klinikai eset volt. Nem tudjuk pontosan, mit tett Hédikével, de abban biztosak vagyunk, hogy többször is bántotta, verte. Nem csak a házban, de a környéken is tartottak tőle" - nyilatkozta a Borsnak az egyik szomszéd.

Hédi néni szinte családias kapcsolatot ápolt az egy emelettel lejjebb lakó családdal. Dorina azt mesélte, Hédi néni nagyon jó asszony volt, aranyos, kedves, segítőkész, nagyon gyakran járt hozzá. Az idős asszony sokszor panaszkodott a lányára, aki bántalmazta és lelki terrorban tartotta. Dorinának olyan volt Hédi néni, mint az édesanyja.

Éva, a gondnok arról beszélt a lapnak, hogy Hédi néni lánya a házban is gondot okozott:
"Megfenyegette a ház lakóit, hogy vízzel fogja elárasztani a házat. Meg is próbálkozott vele, pár radiátort leszakított a falról és a hajnali órákban 6 lakóval együtt próbáltuk menteni a menthetőt."

A szomszédok úgy gondolják, Hédi néni nem tudta már elviselni a lánya viselkedését, és ezért döntött az öngyilkosság mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.