Újabb híresség szállt bele Czutor Zoliba: egyre többeket kiakaszt a zenész petárdázós posztja

Czutor Zoli vélemény Czutor Zoltán petárda Molnár Anikó tűzijáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czutor Zoli még szilveszter előtt adott hangot a véleményének közösségi oldalán, miszerint nem érti, hogy az állatvédők miért támadják hevesen azokat, akik ilyenkor petárdázni szeretnének. A posztja elképesztő indulatokat generált, és több ezer komment érkezett rá, valamint több híresség is elmondta róla a saját véleményét.

Az énekes posztja kapcsán állatvédők is megszólaltak, Zalatnay Cini pedig arra kérte Czutor Zolit, hogy látogasson el egy menhelyre, és nézze meg, hogy szilveszter után mennyi rémült állat várja a gazdáját, miután elszöktek a petárdák és tűzijátékok hangjától. Az ügy pedig nem ért véget és most az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó is szót kért.

Molnár Anikó instagram.com/molnaraniko11/

"Most viszont azt kell mondjam, hogy nagyot csalódtam benne és csak bizakodom, hogy a gyerekeinek nem ezt az „értékrendet" adja tovább. Még egy gondolat: ha véletlenül be volt csiccsentve Zoli, amikor ezt kiírta, sajnos az sem mentség. A bíróságon sem mentik fel a gyilkost, csak mert épp nem volt józan, amikor a bűntényt elkövette" – mondta élesen Anikó a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.