Rendőrautóval karambolozott Budapesten a világhírű felnőttfilmes - Fotók

Forrás: Shutterstock -
Karambol baleset felnőttfilmes Budapest Pierre Woodman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint hétfőn délután egy személyautó és egy terepjáró ütközött Budapesten, a józsefvárosi Népszínház utcában. A baleset miatt a helyszínre riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat és a mentőket is.

A baleset-info.hu értesülései szerint egy megkülönböztető jelzést használó Mercedes rendőrautó haladt a Népszínház utcában a Blaha Lujza tér felé, és éppen egy villamost került ki, amikor a Kiss József utcából egy fekete színű, német rendszámű BMW balra kikanyarodott a rendőrautó elé.

A Mercedes nagy erővel ütközött a BMW bal hátsó futóművének, a jobb oldali viszont a villamossínbe akadt és szintén kitört. A rendőrautóban a becsapódás következtében kirobbantak a légzsákok, és a benne utazó két rendőr közül a jobb első ülésen helyet foglaló kézsérülést szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták.

A BMW-t egy férfi vezette, akiről a portál kiderítette, hogy a neves francia felnőttfilm rendező, Pierre Woodman volt. Az autóban két lány is utazott, az egyiküket sokkos állapotban szállították kórházba. A hölgy azóta posztolt Twitteren, hogy nem sérült meg az ütközésben.

A francia felnőttfilm rendező Budapesten él, sőt a felesége is magyar, és 2021-ben megszületett a negyedik gyermekük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.