Szívhez szóló ajándékot kapott Michael Schumacher lánya: ez a felirat áll rajta

Forrás: AFP/Pierre Verdy -
karácsonyi ajándék Corinna Schumacher Gina Schumacher ajándék Michael Schumacher övcsat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban volt Michael Schumacher súlyos síbalesetének évfordulója, január harmadikán pedig születésnapját ünnepli a legendás autóversenyző, a királykategória, azaz a Forma-1 megkerülhetetlen tehetsége.

Habár az elmúlt közel tíz évben feleségén és gyermekein, valamint néhány nagyon közeli baráton kívül senki sem láthatta Michael Schumachert, a családja szerint él, jól van, és még mindig a súlyos síbalesetben szerzett sérüléseiből, azok következményeiből lábadozik. Schumacher, aki ma töltötte be az 54-et, feleségével közösen egy különleges ajándékkal lepték meg lányukat.

Miközben a legenda fia, Mick édesapja nyomdokaiban lépked, addig lánya teljesen más sportágban, a lovaglás terén nyújt kiemelkedő teljesítménytt. Gina Schumacher tavaly ősszel elérte élete eddigi egyik legnagyobb sikerét, és saját tenyésztésű, nevelésű és idomíttatású lovával, CS O Bingóval megnyerte az oklahomai Kimes Ranch Tulsa Reining Classic nevű meghívásos, nem profi westernlovas bajnokságot.

Nem volt kérdés, hogy a lovagláshoz kapcsolódó ajándékkal lepik majd meg szerettei Ginát, ám erre az ajándékra talán mégsem számított. Gina ugyanis egy díszes övcsatot kapott szüleitől, melynek elején a saját neve is olvasható, hátlapjára pedig belegravírozták a következő üzenetet:

– vette észre a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.