Szolgálati fegyverrel vetett véget életének a NAV egyik egyenruhása Székesfehérváron

Székesfehérvár szolgálati fegyver öngyilkosság NAV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját szolgálati fegyverével végzett magával a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) bevetési részlegének egyik munkatársa Székesfehérváron.

Információk szerint a pénzügyőr törzszászlós szolgálati fegyverrel vetett véget életének munka közben a szervezet Bakony utcai épületének udvarán.

A szekesfehervar.hu információi szerint az egyenruhás ügyeletesként dolgozott a szervezetnél, a társszervek információi és különböző bejelentések alapján irányította bevetésekre kollégáit. Kedd délután a pénzügyőrök sorfalat álltak a bejáratnál, nem messze a főkapitányság helyszínelésre használt kisbuszától, de ők a tragédia kapcsán semmiről sem beszéltek - írta a Blikk.

A lap megkeresésére a Fejér vármegyei rendőrség azt írta, hogy közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják a haláleset körülményeit: idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.