Eltűnt két férfi a Tiszában, két napja keresik őket

fiatalok rendőrség eltűnés Tisza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnt két férfi hétfőn a Tiszában, a rendőrök nagy erőkkel, vízen és szárazföldön is keresik a folyó tiszaburai szakaszán elmerült férfiakat - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán az MTI-t.

A közlemény szerint hétfőn, az esti órákban Tiszabura külterületén négy férfi közlekedett egy csónakkal. Eddig tisztázatlan körülmények között a vízi járműbe nagy mennyiségű víz tört be, s a csónak elsüllyedt. Két férfi kiúszott a partra, ketten viszont elmerültek - írták.

Eltűnt két férfi a Tiszában, két napja keresik őket Forrás: NurPhoto via AFP/David Cliff/NurPhoto/David Cliff

A bejelentést követően a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai - a társszervek bevonásával - megkezdték a mentést és a kutatást. A részben elsüllyedt csónakot a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai emelték ki - közölték.

A rendőrség tájékoztatása szerint az ügyben vasúti, légi vagy vízi közlekedés veszélyeztetése miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.