Szétesett Klapka György családja: a gyerekei nem tartják egymással a kapcsolatot

Forrás: TV2/Mokka -
halál Klapka György család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Özvegyének a mai napig hiányzik Klapka György, aki 6 éve hunyt el. A családtagok azóta nem tartják egymással a kapcsolatot.

Klapka György özvegye, Marika nem tudja megszokni egykori férje hiányát. Ma is szomorúan idézi fel azt a napot, amikor az üzeletember távozott az élők sorából.

"Mint mindig, aznap is hazajött a munka után, megebédelt, majd – ahogy ő mondta mindig – elment csicsikálni. Már délután hat óra volt, amikor bementem, hogy felébresszem, de már nem kelt fel. Hívtam azonnal az orvost, de hiába, Gyuri elment" - mondta a Blikknek Marika.

"Kéthetente szoktam meglátogatni. Olyankor mindig elmesélem neki, mi történt velem, és kérdőre vonom, hogy miért hagyott itt engem... Persze, tudom, hogy szép kort élt meg, és elég volt neki. Az utolsó hónapokban már látszott rajta, hogy nagyon fáradt és kimerült, de egyszerűen nem tudta abbahagyni a munkát" - tette hozzá az özvegy.

Klapka György gyerekei nem tartják a kapcsolatot Forrás: TV2/Mokka

"A férjem ragaszkodott ahhoz, hogy ünnepekor, legfőképpen karácsonykor – amikor a születésnapja is volt – együtt legyen nálunk mind a négy gyereke. Amióta viszont meghalt, a testvérek nem tartják a kapcsolatot. Gyuri halála után széthullott a család. Én is egyedül szegény Denniskémmel beszéltem és találkoztam. Ő mindig felhívott, ha valami gondja volt, a családból én voltam az egyetlen biztos pont az életében" - mondta Marika, akit nagyon megviselt Klapka György legfiatalabb fiának halála.

"Beteg volt, mégis nagy kanállal falta az életet. Nem fogadott szót nekem, pedig sokszor kértem, hogy szedje össze magát. Ugyanakkor jószívű, értelmes, érzékeny fiú volt, aki sokra vihette volna. Még aznap is beszéltem vele, amikor meghalt. Épp a barátjához ment, én pedig arra kértem, ne igyon, hiszen most jött ki a kórházból. Ő megfogadta, hogy nem fog, és azt is elmesélte, hogy eladta az apja örökségéből vásárolt lakását, mert szeretne a belvárosba költözni. Akkor már meg is kapta a foglalót. Aztán este már a barátja hívott, hogy elmesélje, Dennis meghalt. Fel sem tudtam fogni, nagyon sajnálom szegényt, nem ezt érdemelte volna" - mondta az özvegy, aki úgy tudja, a lakásból befolyt összeg a testvéreké lett, akik a temetésen látták újra egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.