Idézettel üzent irigyeinek G.w.M, miután beszédtéma lett, hogy honnan szerezte a vagyonát

GWM, facebook -
luxus vagyon G.w.M rapper luxusélet bevétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig pár napja robbant a hír, miszerint nincs látható nyoma annak, hogy miből származik az ismert fiatal rapper, G.w.M vagyona. Mindezt a Privát Kopó nevű bűnügyi magazin állítja.

A bűnügyi lap megpróbált utánajárni annak, hogy honnan ered a rapper mesés vagyona. A cégnyilvántartási adatok szerint Varga Márk majdnem két évig volt egyéni vállalkozó, de megszüntette a tevékenységét, a sokat hangoztatott produkciós cégének, a G.w.M Music Productionnek pedig nem találta nyomát a portál semmilyen cégnyilvántartásban. Sőt, Márk egyetlen gazdasági társaságban sem rendelkezik tulajdonrésszel és korábban sem rendelkezett soha.

A lap összegzése szerint tehát nem derült ki, hogy a rapper legálisan keresi-e meg a saját állítása szerint havi 12 millió forintnyi gázsiját, az összegeket ki számlázza le, a pénzek hogyan jutnak el Varga Márkhoz, és a bevételeket szerepelteti-e az éves adóbevallásaiban.

G.w.M általában minden róla szóló hírre vagy cikkre reagál, ezúttal azonban még várat magára a válasz, hacsak nem tekintjük reakciónak azt az idézetet, melyet szerdán posztolt saját Facebook-oldalán.

A rapper január 8-án új dallal jelentkezik, melyet Buraival és Missh-sel közösen készített, és ezt promózza napok óta saját felületén. Az egyik posztban közölt egy idézetet is, melyet "csak úgy otthagyott" követőinek. Vajon ez lehet a reakciója a vagyonát érintő kérdésekre?

– idézte Márk Daniel Cohen szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.