"Imádjuk a szép, csillogó, feltűnő dolgokat" - G.w.M arannyal lepte meg a barátait

GWM, facebook -
karácsony meglepetés Varga Márk gwm G.w.M arany ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű rapper karácsony alkalmából méregdrága aranyékszerekkel lepte meg barátait és rokonait. Mint mondja, a romák imádják a feltűnő dolgokat, ez alól pedig ők sem képeznek kivételt.

G.w.M sosem tagadta, mennyire imádja a márkás holmikat és az aranyékszereket. A Blikk elkísérte őt a VIII. kerület egyik legelegánsabb ékszerházába, ahol igen gyakori vendég. A rapper nem csak saját magát kényezteti értékes ékszerekkel, de a szeretteit is gyakran meglepi.

"Nagyon kemény szezon van mögöttünk. Egy húzós turnén vagyunk túl, több mint kétszázötven fellépéssel. A fiúk is nagyon odatették magukat egész évben, ezért úgy gondoltam, megérdemlik, hogy mindnyájukat meglepjem valami szép ékszerrel. Elhoztam hát őket ide, a kedvenc üzletembe, és szabad kezet adtam. Bármit választhatnak, ami megtetszik nekik, én állok mindent. Megérdemlik, mert tényleg erőn felül teljesítettek mind a hárman, én ezzel szeretném nekik mindezt megköszönni és boldog karácsonyt szerezni számukra – mesélte G.w.M, aki karácsony alkalmából két háttértáncosának és unokaöccsének vásárolt aranyat.

GWM, facebook

"Mi, romák, imádjuk a szép, csillogó, feltűnő dolgokat, de – az amerikai rapsztárokból inspirálódva – a hip-hop szférához is kötelező kellék a nagy, arany fux.

Nagyjából tíz évvel ezelőtt, amikor beindult a karrierem, és amikor már egyre nagyobb sikereket értem el, tellett arra, hogy magamnak is tudjak venni, valamint a családomnak is. Mára lett egy egész gyűjtemény tele értékes darabokkal. Nem tudom pontosan, mennyi van, mert nem otthon tartom, hanem egy titkos helyen, ahol megfelelő felszereléssel és biztonsági rendszerrel őrzik

- mesélte a lapnak Kulcsár Edina szerelme, aki ezúttal száznegyven grammnyi aranyat vásárolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.