Kiadós esőre, lehűlésre lehet számítani

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
eső időjárás január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így alakul a következő napok időjárása. 

Vasárnap

Reggelre sokfelé képződik köd, ködszitálással, szitálással. Napközben északon marad az erősen felhős, borult idő; de délután délen lassan szakadozik a felhőzet. A déli szél többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. 5 és 13 fok között változik a hőmérséklet.

Hétfő


A borult égből sokfelé várható kiadós mennyiségű esőzés. 5 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására. A szél északnyugatira fordul és megerősödik.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Kedd


Északnyugat felől csökken a felhőzet, a Dunántúlon egyre több helyen süt ki a nap. A Dunától keletre azonban délutánig erősen felhős lesz az ég, és főleg a Tiszántúlon délutánig lehet további eső, záporeső. Viharos lesz az északnyugati szél. 7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerda


Változóan felhős, részben napos időre van kilátás, csapadék nélkül. Gyengül a szél. Marad a 6-7 fok körüli maximum - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.