Megrázó vallomást tett a vonat elé ugró 11 éves kislány: "Butaságot követtem el"

Forrás: Pixabay.com -
butaság megrázó vallomás vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai napig nem kértek bocsánatot Vandától a zaklatói. A 11 éves kislány társai miatt lépett a vonat elé, de csodával határos módon életben maradt, és ma már jól van.

Az egész ország egy emberként izgult a gyürei kislány életéért, aki úgy döntött, véget vet az életének. Vanda a közeli vasúthoz sietett, elbújt egy kukoricásban, megvárta, míg megérkezik a vonat, és a szerelvény elé lépett.

A gyermeket mentőhelikopterrel, életveszélyes állapotban szállították kórházba: erősen roncsolódott a lába és a koponyája, ám végül felépült.

-kezdte a kislány, aki azt mondta a Borsnak, sulis dolgok miatt lépett a vonat elé, mivel a társai állandóan bántották.

illusztráció Forrás: Pixabay.com

Vanda ellárulta, hogy a bántalmazói máig nem kértek tőle bocsánatot, emellett a tragikus napot és a kórházban töltött két hónapot is felidézte.

– szögezte le a kislány, aki a történtek miatt iskolát váltott: jelenleg Kisvárdán tanul, ahol máris talált új barátokat.

A kislánnyal és nagymamájával készült interjút ide kattintva lehet megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.