Vége! Szakított Cristiano Ronaldo

Forrás: NurPhoto via AFP/Ayman Aref/NurPhoto/Ayman Aref -
vége Cristiano Ronaldo Jorge Mendes elválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több változás állt be az elmúlt időszakban Cristiano Ronaldo életében: decemberben kétéves szerződést kötött az al-Nasszr labdarúgócsapatával, így a szaúd-arábiai klubban folytatja pályafutását.Nemrég pedig az is kiderült, hogy véget ért a futballista és a portugál topmenedzser, Jorge Mendes együttműködése.

Cristiano Ronaldo és a portugál topmenedzser, Jorge Mendes útjai húsz év után váltak el 2023 elején.

A Publico szerint a két fél bizalmi kapcsolata már múlt nyáron megrogyott, amikor Mendes minden erőfeszítés ellenére sem tudott új klubot találni Ronaldonak, aki állítólag nagyon szerette volna egy Bajnokok Ligája-induló csapatnál folytatni a karrierjét. Ám az egyetlen konkrét ajánlat Szaúd-Arábiából, az al-Nasszrtől érkezett már akkor is, amire első alkalommal nemet mondott.

Vége! Szakított Cristiano Ronaldo Forrás: NurPhoto via AFP/Ayman Aref/NurPhoto/Ayman Aref

A szétválást azonban nem ez okozta, hanem a sokat emlegetett, nagy botrányt okozó tévéinterjú, Piers Morgan, brit újságíró és televíziós személyiséggel készült beszélgetés. Mendes állítólag szerette volna lebeszélni a sportolót az interjúról, attól tartva, hogy azzal többet árt későbbi karrierjének, mint használ. A futballista azonban nem hallgatott rá, amelynek meg is lett a következménye.

Innen pedig már nem volt visszaút a két fél számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.