Kiabálás, óriási csattanás és sötétség: egy utas videóra vette a Nepálban lezuhant repülőgép utolsó pillanatait

repülőgép szörnyű tragédia katasztrófa légikatasztrófa Nepál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nepáli repülőgép-szerencsétlenség utolsó pillanatait egy utas a Facebookon közvetítette.

Senki sem élhette túl a nepáli repülőbalesetet, amelyben összesen 68 ember vesztette életét. Egy utas a Facebook Live-on közvetítette a becsapódás előtti utolsó pillanatokat.

A videón a repülőgép belseje látszik a katasztrófa előtti pillanatokban. Úgy tudni, a felvételt egy Sonu Jaiswal nevű indiai férfi készítette. A klip elején még mosolygó utasok és a Yeti Airlines logója látható, majd a kamera hirtelen rázkódni kezd, miközben az utasok kiabálása hallatszik.

Ezután hangos csattanással elsötétül minden, majd lángok csapnak ki.

A Yeti Airlines ATR 72-es járatának katasztrófájában legalább 68-an meghaltak. A keresőalakulatok hétfőn megtalálták a vasárnap lezuhant nepáli utasszállító repülőgép két feketedobozát – írja a Reuters cikke alapján a Blikk. Tudni vélik, hogy a repülőgépen 57 nepáli, 5 indiai, 4 orosz, 2 dél-koreai, illetve 1-1 argentin, ír, ausztrál és francia állampolgár utazott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.