Repülőgép-szerencsétlenségben halt meg egy 22 éves lány - halála előtt élő videóban jelentkezett be

zuhanás repülőgép baleset fiatal lány kigyulladt videó élő adás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves török kozmetikus a szerencsétlenség előtti pillanatokat örökítette meg Instagram-posztjában.

A 22 éves Burcu Saglam és Hakan Köksal, a Yunuseli Sportrepülési Szövetség 54 éves elnöke a törökországi Pamukovából szállt fel a balszerencsés útra csütörtök délután.

Saglam csupa mosoly volt, amikor a pilótafülkéből készült felvételeket és képeket tette közzé az Instagramon, „Viszlát" felirattal. Akkor még nem tudhatta, hogy a viszontlátás sosem következik be, illetve más értelmet nyer majd.

A jelentés szerint az egymotoros sugárhajtású repülőgép szárnya nekiütközött egy felsővezetéknek az oszmangazi erőmű területén, körülbelül 20 perccel a felszállás után.

A lezuhanó repülőgép becsapódását egy kamera rögzítette, a repülőgép roncsait az erőmű közelében lévő parkolóban találták meg. A jelentés szerint a földön senki sem sérült meg, ám a repülőgépen utazó pilóta és a fiatal nő elhunyt a balesetben - írja a New York Post.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.