"Hatalmasat sikítottam" - VV Merci előtt elégítette ki magát egy férfi az utcán

Forrás: VV Merci Instagram -
utca Balázs Mercédesz VV Merci szatír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mercinek korábban megrázó élménye volt, ami miatt önvédelmi eszközökkel lép csak ki az utcára. 

Balázs Mercédesz, vagyis VV Merci több önvédelmi eszközt is magával hord, mindezt azért, mert szörnyű traumán esett át 13 éves korában: egy szatír támadta meg az utcán.

"Emlékszem, tél volt. Éppen mentem hazafelé a barátaimtól egy szombat délután, még világos volt, de szürkés idő. Éppen ezért is volt furcsa, hogy az autóban, amely megállt mellettem, a férfi nemcsak kabátot és vagy három kapucnit viselt, hanem napszemüveget is. Odaszólt nekem, de direkt halkan, hogy közelebb kelljen lépnem a kocsijához. Akkor láttam meg, hogy éppen kielégíti magát. Hatalmasat sikítottam és szerencsére el tudtam rohanni" - árulta el.

VV Merci sokkoló traumát élt át Forrás: VV Merci Instagram

"A zöld autóktól összerándult a gyomrom, és annak ellenére, hogy közben nyolcadikos lettem, amelyet a gyerekek azért már úgy élnek meg, hogy milyen vagány vagyok és ez az önállóság kezdete, én legalább egy évig nem mertem egyedül iskolába menni. Mindig megkértem apukámat, hogy vigyen el" - tette hozzá.

"Most már többnyire autóval járok. Ha korábban gyalog mentem valahova, az ökölbe szorított kezemben mindig ott volt a kulcscsomóm, kulcsokkal kifelé, hogy védeni tudjam magam. A bulikban, ahova fiatalon csak a testvéreimmel mehettem, szinte sosem iszom, mindig én vagyok a sofőr. Azt is nagyon fontosnak tartom, hogy mindig vigyázzunk az üdítőnkre a partidrogok miatt, és sose menjünk egyedül sehova" - mondta a Blikknek Merci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.