Majkáék cicája lett Pap Dorci

TV2 Pap Dorci Majka zsákbamacska Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlonban majd a Dancing with the Starsban megismert Pap Dorci csatlakozik Majkához és Pápai Jocihoz a TV2 megújított Zsákbamacskájában. A hírt Majka közölte az Instagramján. 

Hölgyek urak! A műsorunk cicája @papdorci - írta a rapper a közösségi oldalán.

Hogy pontosan mikor indul a vetélkedő a TV2-n még nem tudni, csupán annyit, hogy új köntösben tér vissza az eredetileg amerikai formátum, amely jelenleg is nagy sikerrel fut Németországban, Görögországban, Franciaországban és Törökországban is.

"A Szerencsekerék sikere mutatja, hogy a régi kedvenceket érdemes 2022-23-ban is újragondolni, és nagyon örülünk, hogy sikerült egy ilyen legendás vetélkedő jogait megszerezni. Köztudott a TV2-ről, hogy a legjobb műsorvezetőkkel rendelkezik és nagyon örülök, hogy Majkát fel tudtam kérni erre a produkcióra, és itt debütál majd társműsorvezetőként Pápai Joci. Azt gondolom, ez a kettős garancia az önfeledt szórakozásra" – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A Zsákbamacska eredeti címe az angol Let's make a deal, ami magyarul annyit jelent: kössünk üzletet. Így a játékszabályok is a szlogen jegyében zajlanak, azaz a műsorvezetők állandóan alkukat kötnek a játékosokkal, amit azok vagy elfogadnak, vagy cserébe az ismeretlen nyereményt választják. A játék a szerencsén, a gyors és jó döntéseken múlik.

A Zsákbamacskára már várják a játékosok jelentkezését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.