Kiderült: Jeremy Renner az unokaöccsét akarta védeni, amikor balesetet szenvedett

Forrás: FilmMagic/2014 Jason LaVeris/Jason Laveris -
hókotró Jeremy Renner baleset unokaöccs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jeremy Rennert hótakarítás közben érte baleset január elején, a színész súlyos sérüléseket szenvedett. Az állapota válságos volt, de szerencsére már sokkal jobban van: két héttel a történtek után hazaengedték a kórházból, bár a felépülése még jó ideig eltarthat. Most kiderült, az unokaöccsét akarta megmenteni, amikor elgázolta a hókotró.

A Bosszúállók 51 éves sztárja, Jeremy Renner hótakarítás közben sérült meg, egy hat tonnás hóeltakarító gép gázolta el. A színészt helikopterrel kellett a sürgősségi osztályra szállítani. A nevadai kórházban az orvosok mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket láttak el nála.

Bár már a kórházból hazaengedték, évekbe is beletelhet, mire teljesen felépül.

Kiderült: Jeremy Renner az unokaöccsét akarta védeni, amikor balesetet szenvedett Forrás: FilmMagic/2014 Jason LaVeris/Jason Laveris

A balesettel kapcsolatban most újabb részletek derültek ki:

Renner arra használta a hókotrót, hogy kihúzza vele felnőtt unokaöccse autóját a hóból. Az 52 éves színész azonban úgy szállt ki a lánctalpas hókotróból, hogy nem húzta be a rögzítő biztonsági féket, emiatt a jármű oldalirányba csúszni kezdett. Ezután megpróbálta megakadályozni, hogy a hóeltakarító elgázolja az unokaöccsét, de becsúszott a jármű alá, ami átment rajta – írja a CNN a Washoe megyei seriff hivatalának jelentése alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.