Így hívtak segítséget Jeremy Rennerhez: a szomszédja nagyon kétségbeesett volt

Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Mark Mainz -
Jeremy Renner baleset segélyhívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jeremy Renner súlyos balesetet szenvedett otthonában hótakarítás közben. A színészhez a szomszédja hívott mentőt, ez a segélykérés szivárgott ki most. 

Jeremy Rennert hótakarítás közben érte baleset január elején, a színész súlyos sérüléseket szenvedett. Az állapota válságos volt, de szerencsére már sokkal jobban van: két héttel a történtek után hazaengedték a kórházból.

Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Mark Mainz

A színészre a szomszédja talált rá, ő hívta ki a mentőket. Ennek a segélykérésnek a részletei szivárogtak ki most. A hanganyagból kiderült, hogy Jeremy Renner üvöltött a fájdalomtól, a hókotró teljesen összezúzta: a feje erősen vérzett, sérülései miatt pedig nehezen lélegzett. "A mellkasa jobb oldala, a felsőteste... a bordái összezúzódtak" - mondta a szomszéd a telefonba, melyet a TMZ idézett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.