Valóságshow-t indít házi őrizetből a szélhámos álörökösnő, Anna Sorokin

Forrás: Instagram/AnnaDelveyCourtLooks -
Anna Sorokin házi őrizet valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anna "Delvey" Sorokin, a hírhedt szélhámos német örökösnőnek adta ki magát, így csalt ki kb. 67 millió dollárt a New York-i elitből. Most újabb dobásra készül: Delvey's Dinner Club címmel indít saját valóságshowt úgy, hogy jelenleg házi őrizetben van.

A Delvey's Dinner Club címmel indított valóságshow lényege, hogy a házi őrizetben lévő Sorokin saját manhattani lakásában szervez majd vacsorákat, ahova különféle hírességeket fog meginvitálni.

A vacsora közben Sorokin mesél a börtönben eltöltött idejéről, a házi őrizetről és arról, hogyan fogja újraépíteni a hírnevét.

Valóságshow-t indít házi őrizetből a szélhámos álörökösnő, Anna Sorokin Forrás: Instagram/AnnaDelveyCourtLooks

"Mindannyian tudni akarjuk, kicsoda Anna valójában. A Delvey's Dinner Club megmutatja majd annak a nőnek az igazi arcát, akiről már annyit olvastunk és hallottunk"

– nyilatkozta Courtney White, a műsort gyártó egyik produkciós cég vezetője.

Sorokin már arról is mesélt, hogy kiket látna szívesen vendégül a lakásán: Madonna, Elon Musk, Marina Abramovic szerb performanszművész, Alejandro Mayorkas amerikai belbiztonsági miniszteri és Ottessa Moshfegh amerikai író is szerepel a listáján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.