Fagyos reggelekkel indulnak a napok: előrejelzés

Forrás: MTI/Vajda János -
fagy január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fagy, havas eső, havazás és mínuszok is várhatóak. 

Vasárnap


Változóan felhős, napos időre számíthatunk. Tartósabb rétegfelhőzet a Duna-Tisza-közén lesz, itt gyenge vegyes halmazállapotú csapadék még előfordulhat. A nyugati, északnyugati szél megélénkül. 0 és +5 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfő


Északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és főleg az ország északkeleti felén alakul ki havas eső, havazás. Eleinte a délnyugati, majd az északnyugati szél erősödik meg. A fagyos reggel után délutánra +4 fok köré enyhül az idő.

Forrás: MTI/Vajda János

Kedd


A napsütés után felhőátvonulások lesznek, elszórtan záporral, hózáporral. Sokfelé viharossá fokozódik az északnyugati szél. Reggel 0, délután +5 fok körül valószínű a hőmérséklet.

Szerda


Északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan fordul elő eső, havas eső. 3 és 11 fok közé emelkedik a hőmérséklet. A nyugatias szél erős marad.

Csütörtök


Borongós időre van kilátás, elszórtan záporral, a hegyekben hózáporral. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős, olykor viharos. +5 fok körül változik a maximum - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.