Károly tévéinterjúban vághat vissza Harrynek és Meghannek: kiszámíthatatlan, mi következik

Forrás: AFP/Jane Barlow -
királyi család tévéinterjú Meghan Markle Károly Király III. Károly BBC Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem két hónapja Harryről és Meghanról, valamint a királyi család kiteregetett szennyeséről szólnak a hírek. A hercegi pár először egy hatrészes Netflix dokuban mesélt kiválásukról, majd nemrég a könyvesboltok polcaira került Harry életrajzi könyve, mely elővette Vilmost, Kamillát és Károlyt is.

A felmerült vádakra, családi visszaemlékezésekre senki sem reagált, pedig Harry meglehetősen komoly dolgokat mesélt bátyjáról, mostohaanyjáról és édesapjáról is. A könyvből kiderül, hogyan veszítette el a szüzességét, hány embert ölt meg a katonai szolgálata idején, felszínre jön az is, hogy Vilmos egyszer rátámadt, és hogy kérlelték édesapjukat, ne vegye feleségül Kamillát, aki Harry szerint részt vett az ő lejáratásában.

Forrás: AFP/Jane Barlow

Sokan várták és várják a király reakcióját, ám a királyi család egyelőre csendben figyeli az eseményeket. Nemsokára viszont megtudhatjuk III. Károly véleményét is, erre tippel a Mirror, ugyanis a BBC tévéinterjút szeretne készíteni az uralkodóval közelgő koronázása kapcsán. A lap szerint a BBC sosem kerüli el a kényes témákat, így biztosan lesznek majd kérdések Harryről és Meghanről.

A brit köztévé stábja a király régi barátját, Jonathan Dimblebyt kérné fel riporternek, ám az uralkodó jelenleg még nem döntött a tévés szereplésről. Egy informátor szerint nagy veszélyeket rejt magában egy ilyen interjú, ugyanis már egy aprócska megjegyzés is hatalmas lavinát indíthat el, ugyanis kiszámíthatatlan, hogyan reagálna rá a hercegi pár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.