Elmegyógyintézetben marad a rendőrgyilkos, aki szíven szúrta Baumann Pétert

Forrás: Bors -
rendőrgyilkosság rendőrség elmegyógyintézet börtön rendőr rendőrgyilkos Baumann Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra sem engedik ki az elmegyógyintézetből a Baumann Pétert meggyilkoló férfit.

A rendőrgyilkos már korábban is mentális problémákkal küzdött, ezért tartózkodik jelenleg is elmegyógyintézetben a börtön helyett. A Tények úgy tudja, hogy a januárban elfogott férfit továbbra sem engedik ki az intézményből, ugyanis a Központi Nyomozó Főügyészség indítványozta letartóztatásának meghosszabbítását.

A főügyészség szóvivője, Kovács Katalin elmondta, hogy jelenleg is szakértői vizsgálatok folynak a brutális esettel kapcsolatban. Mint ismeretes, Sz. Szilárd intézkedés közben támadt a rendőrökre a XI. kerületben, Újbudán. Az egyikük belehalt a súlyos sérüléseibe, Baumann Péter februárban lett volna 30 éves.

A híradó szerint a férfi a biofűhöz hasonló anyag hatása alatt lehetett a támadás során. Sz. Szilárd olyan erővel támadt a fiatal rendőrre, hogy eltört a rugós kés pengéje.

A brutális esettel kapcsolatban a gyilkosság óta folynak a szakértői vizsgálatok, az egyelőre kérdéses, vajon a drog, vagy a korábbi mentális betegsége miatt kezdett ámokfutásba Sz. Szilárd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.