Tovább folytatódik a felmelegedés, de csapadék is várható

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
időjárás február
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előrejelzés.

Szerda


A reggeli ködfoltok megszűnnek, majd változóan napos, rétegfelhős időre számíthatunk, nyugaton kevesebb, keleten több napsütéssel. Délnyugaton gyenge szitálás előfordulhat. 5 és 11 fok között alakul a hőmérséklet. A délies szél gyenge marad.

Csütörtök


Erősen rétegfelhős, párás és derűsebb területek váltakoznak. A tartósan ködfelhős tájakon szitálás kialakulhat. A nyugati szél napközben egyre inkább megélénkül. 6 és 12 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Péntek


Északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre több helyen várható eső, záporeső. Reggel sűrű ködfoltok képződnek. A délnyugati szél megerősödik. 10 fok körüli enyhe időnk lesz.

Szombat


A délelőtti órákig többfelé, majd elszórtan valószínű újabb eső, záporeső. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős, néhol viharos. Marad a 10-11 fok körüli maximum.

Vasárnap


Folytatódik a borongós idő. Az erősen felhős égből szórványosan ismét előfordulhat záporeső. Az északnyugati szél újra megerősödik. 6-13 fok közé csökken a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.