Videón, ahogy az uzsorások fogva tartják Fekete Dávidot: életveszélyben érezte magát

fenyegetés fogvatartás Fekete Dávid életveszély uzsorások
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten vette kezdetét az egykori megasztáros, Fekete Dávid bírósági tárgyalása. A férfi ellen nagy kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás és más bűntettek miatt indult eljárás. Fekete több száz oldalas vallomása azonban teljesen új megvilágításba helyezheti az egész ügyet.

Fekete Dávid eddig tizennégy hónapot töltött előzetes letartóztatásban, tavaly július óta pedig házi őrizetben van, ahol a pletykák szerint rátalált a szerelem. Az énekesnek azonban harcolnia kell az igazáért és mindent megtesz azért, hogy tisztára mossa a nevét. A vallomásában többek között arról is beszélt, hogy az uzsorások miatt veszélyben érezte saját és családja életét is.

A behajtók ugyanis egyszer bezárták őt saját telephelyének, az autókereskedésének az irodájába, hogy egy állítólagos adósságot törlesszen – írja RTL Fókusz cikke. Az esetről videó is készült, ugyanis az irodában biztonsági kamera működött. Fekete Dávidot és családját is megfenyegették, az egykori énekes ezért írta alá a többmilliós tartozást igazoló papírt.

"Nem vagyok annyira ijedős gyerek, de amikor a családommal fenyegetnek és a várandós feleségemmel, akkor ott úgy gondoltam, bármit aláírok, csak őket ne bántsák. Utána emlékszem, hogy másfél-két hétig nem tértem magamhoz az eset után" – idézte fel az eseményeket Fekete, akinek irodájába egy nagydarab férfi és egy nő érkezett.

A fogvatartóktól végül a kiérkező rendőrök segítségével sikerült megszabadulnia. Fekete Dávidot tavaly ősszel 21 vádpontban 322 millió forintos csalással, közokirat hamisítással vádolta meg az ügyészség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.