Most tesz vallomást a bíróságon Fekete Dávid, a csalással vádolt énekes

Forrás: Instagram/Fekete Dávid -
Fekete Dávid tárgyalás vallomás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem két éve, hogy letartóztatták az egykori megasztáros énekest, Fekete Dávidot. A férfi ellen nagy kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás és más bűntettek miatt indult eljárás.

A tárgyalás a mai napon vette kezdetét, méghozzá a vádlott, azaz Fekete Dávid vallomásával. Az énekes rögtön az elejétől fogva ártatlannak vallja magát, és fenntartja ezt az álláspontot, miszerint nem követett el csalást és nem okozott 322 milliós kárt senkinek. A célja, hogy tisztázza a nevét.

Fekete Dávid eddig tizennégy hónapot töltött előzetes letartóztatásban, tavaly július óta pedig házi őrizetben van.

Fekete Dávid Forrás: Instagram/Fekete Dávid

A vallomásában azt hangoztatja, hogy a bűncselekményt nem követte el, de azt elismerte, hogy valóban maradtak elszámolatlan tételek a barátaival kapcsolatban. Ezért vállalta is a felelősséget, mert soha senkit nem akart megkárosítani. A tartozáselismerésekben szereplő összegek azonban szerinte nem fedik a valóságot – idézi a Blikk Fekete Dávidot.

– vallotta eskü alatt az egykori megasztáros, akinek vallomása jelenleg is zajlik a bíróságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.