Bár házi őrizetben van, úgy tűnik, Fekete Dávidra ráköszönhetett a szerelem

Forrás: Fekete Dávid/Instagram -
házi őrizet Fekete Dávid büntetőper szerelem sikkasztás csalás per kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkezdődött Fekete Dávid büntetőpere: 320 millió forintos sikkasztással és csalással vádolják a Megasztár egykori felfedezettjét. 

A Megasztár 4 második helyezettje jelenleg házi őrizetben van édesanyja győri lakásán, ám úgy tűnik, nem tölti magányosan az idejét. Az egyik szomszédja szerint egy hölgy jár hozzá rendszeresen, és sok időt tölt a lakásban.

Fekete Dávid, énekes. Forrás: Fekete Dávid/Instagram

„Feltűnt, hogy mozgás van a lakás körül. Egy fiatal hölgy rendszeresen megjelenik, majd hosszabb-rövidebb időt tölt el a lakásban, mielőtt távozna. Úgy vettem észre, hogy mindig ugyanez a hölgy érkezik. További részletekkel sajnos nem tudok szolgálni, de az a gyanúm, hogy romantikus kapcsolat lehet köztük" – informálta a Ripostot Fekete Dávid névtelenséget kérő szomszédja.

Az énekes már kétszer volt nős. Első felesége Cserpes Laura volt, a második nejével, Reginával 2019-ben házasodtak össze. Utóbbival közös ikreik születtek, ám még épp csak egyévesek voltak a kicsik, amikor Dávid börtönbe került. 2021-ben elváltak, és gyermekei anyja újra szerelmes.

És ha a jólértesült szomszédnak hinni lehet, akkor talán Fekete Dávid is, akinek ma - február 7-én kezdődött meg csalás és sikkasztás miatt indult bűntetőpere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.