Beismerő vallomást tett a nő, aki meggyilkolt egy idős bácsit Mélykúton

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Mélykút beismerő vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázta Mélykút lakosait a településen történt kegyetlen gyilkosság. A tettes szerdán beismerő vallomást tett.

Február 10-én bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Mélykúton egy férfit az otthonában súlyosan bántalmaztak. A mentőszolgálat munkatársai életveszélyes állapotban szállították kórházba a sértettet. A nyomozás során látókörbe került egy nő, aki gyakran megfordult az időskorúnál. Hétvégén megtalálták a rendőrök, és a beszerzett információk alapján életveszélyt okozó testi sértés miatt őrizetbe vették. Hétfőn Gyuri bácsi belehalt a sérüléseibe.

Illusztráció Forrás: Shutterstock


A nő szerdai kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, a nyomozók emberölés miatt kezdeményezték letartóztatását. A rendőrség a település polgármesterét is felkeresték, akitől bekérték a település kamerafelvételeit.

"A szomszédok döbbenten állnak az eset előtt, hiszen mindenki ismerte az idős bácsit. Ezzel szemben a támadóját nem sokszor láttuk. Engem is felkeresett a rendőrség. A kamerafelvételekre volt szükségük, ezek biztosan segítik a nyomozást. Természetesen mi ezt átadtuk nekik" - mondta a Borsnak a mélykúti polgármester.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.