Komplett droglabort üzemeltetett egy férfi Borsodban: nemzetközi összefogással ütöttek rajta

Szászfa droglabor Borsod-Abaúj Zemplén megye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komplett droglabort működtetett az a kábítószerdíler, akin nemzetközi összefogással ütöttek rajta a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében található Szászfán - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

A 46 éves szlovák férfi keddi elfogása előtt Szászfán kábítószert állított elő, amit vevőkörének továbbadott. Azt írták, hogy a rajtaütésben részt vett a Szlovák Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztálya, valamint a "Bükk" közterületi támogató alosztály munkatársai.

Képünk illusztráció Forrás: Police.hu

A házkutatás során laboratóriumi eszközöket, a kábítószer előállításához szükséges kristályos anyagokat, valamint több mint 36 ezer eurót foglaltak le a rendőrök. A férfival szemben kábítószerrel való kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást, a vármegyei rendőr-főkapitányság javasolta a letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.