Vércsirke végzett egy idős férfival: az állat korábban már egy kisgyerekre is rátámadt

Forrás: Instagram/chicken_ph
Forrás: Instagram/chicken_ph -
vérveszteség csirketámadás halál szívroham támadás áldozat vércsirke karmolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az áldozat lánya meg akart szabadulni az agresszív csirkétől, miután az rátámadt a lányára, de az apja, aki nagy állatbarát volt, tiltakozott és magához vette a szárnyast. Az állat nem tudta levetkőzni korábbi viselkedését és ez okozta végül az idős férfi halálát.

A holland férfi tavaly tavasszal veszítette életét Írországban, miután saját otthonában rátámadt az egyik óriás testű csirkéje. Az állat belevágta karmait a férfi lábába, aki egy liter vért veszített, ám a halálát az eset következtében beállt szívroham okozta. A korábban rákbetegségéből felgyógyult férfi életéért albérlője majdnem fél óráig küzdött, de már a kiérkező mentősök sem tudták megmenteni.

Ilusztráció Forrás: Instagram/chicken_ph

A csirketámadás után a férfi lába tele volt karmolásokkal, és a sokk hatására újra és újra elveszítette az eszméletét. Egyik utolsó lélegzetével még sikerült segítségért kiáltania, ezt hallotta meg albérlője, aki azonnal odarohant hozzá a tyúkólhoz. Az albérlő még azt is hallotta, ahogy a férfi a "kakas" szót suttogja, majd miután az idős úr elájult, megkezdte az eszméletlen áldozat újraélesztését.

A család tudta, hogy a férfinak rossz a szíve, és végső soron a szív- és érrendszeri panaszok okozták a halálát, ám a szívrohamot a csirketámadás váltotta ki. A férfi lánya a tragédia után maga fedezte fel, hogy melyik állat lehetett a "gyilkos", ugyanis a Brahma fajtájú, óriási testű csirke karmai és lábai még véresek voltak. A nő felismerte, hogy ez az az állat, amelyik korábban saját kislányát is megtámadta – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.