Hayden Panettiere gyászhír halálhír Jansen Panettiere
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze huszonnyolc évesen életét veszítette a fiatal színész, Jansen Panettiere, akit nemcsak filmes és tévés munkái, hanem absztrakt alkotásai révén is sokat ismerhettek.

A hétvégén életét vesztette New Yorkban Jansen Panettiere. A halálának okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de a TMZ információi szerint semmilyen gyanús körülmény nem áll fenn a tragédia körül – írja a People.

A mindössze 28 éves Jansen követte nővérét, Haydent a színészi pályán és számtalan filmben, valamint sorozatepizódban láthatta őt a közönség, vagy hallhatta a hangját. Játszott a The Walking Deadben is. A színészi munkák mellett rengeteget festett és rajzolt, és ruhákat is díszített színes grafikáival.

Jansen öt évvel volt fiatalabb nővérénél, Hayden Panettiere-nél, akit sokan az ukrán ökölvívó, Vlagyimir Klicsko exeként is ismerhetnek. A színésznőt olyan sorozatokban láthattuk, mint a Hősök, a Nashville, és szerepel a Sikoly című horrorfilmsorozat legújabb részeiben is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.