Kiesett a hintaszékből a hat hónapos kisbaba: nem sokkal később meghalt

Dombrád hintaszék kisbaba baleset tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesapa egyedül maradt a kisbabával, mivel az édesanya épp a másik, belázasodott gyermekükkel volt kórházban.

A dombrádi, húsz év körüli édesapa hintaszékbe fektette a hat hónapos csecsemőt, hogy a kislány mesét nézhessen, majd ő maga ki-be járt a szobába. A gyermeket azonban nem rögzítette, így a pici egy óvatlan mozdulat során kiesett a hintaszékből, harminc centit zuhant és beverte a fejét. Az apa látta az esetet, de mivel nem talált látható sérülést a gyermekén, lefektette aludni.

Ezután ő maga is lefeküdt, ám amikor felébredt, kislánya már nem lélegzett. Riasztotta a mentőket, megkezdte a gyermek újraélesztését, de már nem lehetett megmenteni a kisbabát. A kórház feljelentést tett a férfi ellen, és a rendőrség is nyomoz a tavaly szeptemberben történt tragédiában. Az orvosszakértők szerint a kislány az eséstől olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy ez vezetett a légzési és keringési elégtelenséghez, majd a halálához. – írja a Bors a Tények riportja alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.