Edzés közben fordult meg a baba a várandós nő hasában: videóra vette a pillanatot

Forrás: Shutterstock -
baba terhesség videó várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi eseményt rögzített telefonjával egy anyuka. A fiatal nő terhessége 38. hetében járt, amikor elment edzeni, ám a gyakorlat közben nem várt dolog történt.

A fiatal anyuka saját magát kamerázta, miközben hatalmas terhespocakjával végezte a kettlebelles edzést. A gyakorlatsor közben hirtelen megállt, majd leguggolt és a meglepetéstől mosolyra húzódott a szája. A nőnek ugyanis éppen mozgás közben "esett le" a babája, azaz fordult olyan irányba, hogy ha eljön az idő, könnyen menjen a szülés.

@weirdjaime I nearly peed myself #38weeks#ohno#OscarsAtHome#WomenOwnedBusiness♬ Oh No - Kreepa

A csecsemő ejtése az a pillanat, amikor a baba feje lejjebb mozdul a medencében, ezzel készen áll a vajúdásra. Ez általában a terhesség harmadik trimeszterének vége felé fordul elő – írják a medicalnewstoday.com-on.

A felvételen látható nő azóta megszülte egészséges kisfiát, a videóját több mint ötmillióan látták már a TikTokon és záporoznak a kommentek a szintén várandós anyukáktól. Többen is kiemelik, sőr irigylik, hogy a fiatal kismama a terhessége végén is képes volt edzeni, miközben ők a cipőfűzőjüket sem tudják megkötni – vette észre a videót a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.