Nagyszerű hírt jelentett be a Sziget: ennek mindenki nagyon fog örülni

Forrás: Rockstar Photographers -
bejelentés Sziget Fesztivál por
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sziget hatalmas népszerűségnek örvendő fesztivál, amelyet imádnak a hazai és külföldi vendégek is. Idén pedig még zavartalanabbul tombolhatnak a fesztiválozók egy új fejlesztésnek köszönhetően.

Több mint 450 ezren buliztak a tavalyi Sziget Fesztiválon, amely idén ünnepli a 30. évfordulóját. A jeles alkalomra több fejlesztéssel és újdonsággal is készülnek, valamint régi, jól bevált dolgokat is visszahoznak a fesztivál életébe."További fejlesztéseket tervezünk, és szeretnénk visszahozni a látványos dekorációt, amit takarékossági okokból visszavágtunk" - nyilatkozta a legutóbbi fesztivál után a főszervező, Kádár Tamás.

Kevesebb lesz a por a Sziget Fesztiválon Forrás: Rockstar Photographers

Az egyik ilyen fejlesztést már be is jelentették a Sziget Instagram-oldalán, ami remélhetőleg megoldja a fesztivál jelentős problémáját: a port. "Egy új pormentesítő kezelést alkalmazunk a fesztivál teljes területén" - írták. Az eljárás lényege, hogy a levegőből kivont nedvességet visszavezetik a talajba, így csökken a szálló por mennyisége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.