Valóban búcsút inthetünk a télnek? Ilyen időjárásra számíthatunk az elkövetkezendő napokban

Forrás: Thinkstock -
tavasz időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A felhőzet lassanként észak felé terjed, de naplementéig az ország északkeleti felén napos marad az idő.

Csütörtök

Délen, délnyugaton erősen felhős lesz az ég, és itt kisebb eső is előfordulhat. Északon, északkeleten ugyanakkor sok napsütésre számíthatunk, csapadék nélkül. 6 és 12 fok között alakul a hőmérséklet. Gyenge marad a légmozgás.

Péntek


Változóan felhős idő lesz, továbbra is délen a több felhővel. Napközben észak felől mindenhol szakadozik a felhőzet. Esetleg elvétve lehet záporeső. 10 fok körüli értékeket mérhetünk. Az északnyugati szél megélénkülhet.

Valóban búcsút inthetünk a télnek? Ilyen időjárásra számíthatunk az elkövetkezendő napokban Forrás: Thinkstock

Szombat

Többórás napsütés valószínű, délután felhőátvonulásokkal. Kicsi az esély csapadékra. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős, olykor viharos. Egyelőre marad a 10 fok körüli maximum.

Vasárnap

Északnyugat felől gyakran megnövekszik a felhőzet, és elszórtan zápor, hózápor előfordulhat. Estig erős marad az északnyugati szél. Lehűl az idő: reggel 0, délután +5, +6 fok várható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.