Ennek sokan nem fognak örülni: borús, esős, szeles idővel indul a hét

Forrás: Thinkstock -
eső borús idő időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Változékony idő lesz a héten, gyakran lesz borongós, felhős az ég, több hullámban kell csapadékra számítani, és sokfelé lehet élénk, olykor erős a szél.

Hétfő

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Reggel elszórtan, délután főleg délen várható eső, a hegyekben esetleg havas eső. 5 és 11 fok között alakul a hőmérséklet. A délnyugati, majd a nyugati szél néha megélénkül.

Kedd

Marad a borongós idő. Az erősen felhős égből eleinte délen, majd délutántól szórványosan máshol is előfordul záporeső. Élénk lesz a délies szél. 4-10 fok valószínű.


Ennek sokan nem fognak örülni: borús, esős, szeles idővel indul a hét Forrás: Thinkstock

Szerda

Északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. Északon elszórtan, az ország déli felén több helyen várható eső, zápor. 9 és 15 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. A DNy-i szél erős lesz.

Csütörtök

Átmeneti szakadozások mellett marad az erősen felhős idő. Reggel, és délutántól várható többfelé eső, zápor. Délután délen zivatar is kitörhet. 10 fok körüli értékeket mérhetünk - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.