Szakadt farmerben lépett színpadra Lady Gaga az Oscar-gálán - Videó

Oscar-gála szakadt farmer videó Lady Gaga oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jubileumi, 95. alkalommal adták át tegnap az Oscar-díjakat. Az amerikai Filmakadémia idén szinte mindegyik nagyobb kategóriában ugyanazt a filmet, a Minden, mindenhol, mindenkor című alkotást találta a legjobbnak.

A díjazottak között volt A bálnával visszatérő Brendan Fraser és Jamie Lee Curtis is, a legjobb nemzetközi filmnek járó elismerést pedig a Nyugaton a helyzet változatlan nyerte el. A díjak mellett sztárfellépők is színesítették a gálát, és sokak meglepetésére színpadra lépett Lady Gaga is, pedig korábban még azt jelentették a szervezők, hogy az énekesnő filmforgatás miatt részt sem tud majd venni az eseményen.

Lady Gaga, aki korábban maga is elnyerte már az Oscar-díjat, az este egy pontján levetette estélyijét, szakadt farmert és pólót öltött, majd elénekelte a Top Gun: Maverick betétdalát – vette észre a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.