A nemrég visszavonult énekesnőt, Tóth Andit vasárnap esténként a TV2 képernyőjén láthatja a közönség. A legutóbbi show-ban azonban a tévézők nem, csak a helyszíni közönség "láthatta", hogy nyoma veszett a fiatal tehetségnek.

A reklámszünet idejére a zsűriasztal mögött helyet foglaló ítészek is felállnak, pihennek, vagy elszaladnak a mosdóba. Az adás folytatására azonban ismét a helyükön ülnek, így olyan, mintha semmi sem történt volna és minden ott folytatódik, ahol a szünet előtt abbamaradt. A múlt vasárnapi adásban azonban valaki bakizott, és ezért az egyik zsűritag, Tóth Andi nem volt ott a helyén.

Tóth AndiForrás: Tóth Andi/Instagram

Ez azonban nem látszott az adásban, mivel a tévézők a szavazásra buzdító kisfilmet láthatták. Eközben Andi is visszatért és elfoglalta a helyét. A Blikk helyszínen tartózkodó újságírója is szemtanúja volt az esetnek, és az egyik bennfentestől megtudták, mi volt az oka az énekesnő távolmaradásának. A lap információi szerint Andi figyelmét néhány hónapos kiskutyája, a Bailey névre keresztelt rottweiler vonta el, ezért csúszott ki az időből.

Egyszerűen az történt, hogy Andi minden szünetben rohan a kutyushoz, akár ki is viszi a TV2 udvarára néhány percre, és olykor bizony elnézi az időt

– mondta a Blikknek az informátor. A lap megkereste a TV2-t, akik belső ügyként kezelik a történteket, és azt közölték, hogy Andi "amikorra kellett, a helyén ült, az élő adás menetét nem zavarta meg".