A nézők nem láthatták a Sztárban Sztár nagy bakiját: Tóth Andinak élő adásban veszett nyoma

kutya TV2 baki Sztárban sztár zsűri élő adás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég visszavonult énekesnőt, Tóth Andit vasárnap esténként a TV2 képernyőjén láthatja a közönség. A legutóbbi show-ban azonban a tévézők nem, csak a helyszíni közönség "láthatta", hogy nyoma veszett a fiatal tehetségnek.

A reklámszünet idejére a zsűriasztal mögött helyet foglaló ítészek is felállnak, pihennek, vagy elszaladnak a mosdóba. Az adás folytatására azonban ismét a helyükön ülnek, így olyan, mintha semmi sem történt volna és minden ott folytatódik, ahol a szünet előtt abbamaradt. A múlt vasárnapi adásban azonban valaki bakizott, és ezért az egyik zsűritag, Tóth Andi nem volt ott a helyén.

Tóth Andi Forrás: Tóth Andi/Instagram

Ez azonban nem látszott az adásban, mivel a tévézők a szavazásra buzdító kisfilmet láthatták. Eközben Andi is visszatért és elfoglalta a helyét. A Blikk helyszínen tartózkodó újságírója is szemtanúja volt az esetnek, és az egyik bennfentestől megtudták, mi volt az oka az énekesnő távolmaradásának. A lap információi szerint Andi figyelmét néhány hónapos kiskutyája, a Bailey névre keresztelt rottweiler vonta el, ezért csúszott ki az időből.

– mondta a Blikknek az informátor. A lap megkereste a TV2-t, akik belső ügyként kezelik a történteket, és azt közölték, hogy Andi "amikorra kellett, a helyén ült, az élő adás menetét nem zavarta meg".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.