Eltűnt egy 6 éves kisfiú: nagy erőkkel, legalább százan keresik

Fotó: Csudai Sándor -
Tolna kisfiú keresés eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 27-én tűnt el Tolna város Mözs részéből a 6 éves Gergő, akit nagy erőkkel keresnek.

A hatéves kisfiú, Gergő március 27-én, délután 5 órakor tűnt el Tolna-Mözs Temető utcai otthonukból. A gyereket nagy erőkkel, legalább százan keresik - tájékoztatta a TEOL-t a tolnai polgárőrség elnöke. Szilák Henriette elmondta: a mözsi kisfiú eltűnéséről délután 5 óra körül érkezett bejelentés, előbb a rendőrség, majd fél hat körül a polgárőrség is megkezdte a keresést. A tolnai és szekszárdi rendőrökön és a polgárőrökön kívül a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület keresőkutyás egysége, valamint civilek, főként ismerősök csatlakoztak a kisfiú felkutatásához.

Gergő az emberekkel nem nagyon kommunikál, visszahúzódó. Eltűnésekor szürke pulóvert ès kék nadrágot viselt. Aki bármilyen információval rendelkezik Nyári Gergő Dávid eltűnésével kapcsolatban, hívja haladéktalanul a +36 74 501 106-os számot vagy a 112-és segélyhívót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.