Börtönbüntetésre ítélték a rendőrt, aki lelökte terhes barátnőjét a lépcsőn

Forrás: Shutterstock -
lelökte családon belüli erőszak várandós rendőr terhes bántalmazás elütötte
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rács mögé került egy rendőr, aki hosszú ideig lelkileg és fizikailag is bántalmazta élettársát. A férfi a nőnek elmondta, hogy nem akart gyereket, ezért azon dolgozott, hogy párja elvetéljen. 

A 29 éves Thomas Gair élettársa, Chloe Bradley a Tinderen jöttek össze 2019 januárjában. Közös gyermekük 2021-ben született meg.

A kapcsolatuk akkor változott meg, amikor a férfi elkezdett uralkodni a nő felett, rendszeresen bántalmazta verbálisan, de mivel Chloe szerette élettársát, együtt maradt vele. Azt hitte, hogy párja idővel meg fog változni, de csak rosszabb lett a helyzet, a bántalmazás a verbálisból fizikaira váltott.

Forrás: Shutterstock

Az első támadás 2020 januárjában történt, amikor Gair a kocsijával elütötte Chloét, amitől a lány elesett és beütötte a fejét.

A terhességgel kapcsolatosan köztük kialakult veszekedés során a férfi otthonukban lelökte várandós élettársát a lépcső tetejéről, miközben a nő arcába üvöltött. Chloe a zuhanás közben töbször beverte a fejét és eszméletét vesztette. Gair ekkor megijedt, és kihívta a mentőket, akik krházba szállították a nőt, akinek agyrázkódása lett az eséstől. De volt olyan eset is, amikor a férfi megharapta élettársa karját.

A pár 2021-ben csatlakozott a clevelandi rendőrség soraiba: a nő azt remélte, ezzel majd rendeződik a családi életük is, de ez nem történt meg, sőt, a nő kollégái is észrevették, hogy retteg Gairtől.

A férfit az esküdtszék bűnösnek találta, a bíróság börtönbüntetésre ítélte. A rendőrség pedig végleg kizárta soraiból az ex-zsarut - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.