Borzalmas tragédia! 22 éves modell vesztette életét

Forrás: Shutterstock -
modell fiatal gyász tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindössze 22 éves modell halálát egy online vásárolt immunerősítő infúzió okozta, amelyet orvosi segítség és egészségügyi szakember felügyelete nélkül alkalmazott.

Anna Kolyada ovosi segítség és felügyelet nélkül használt egy online vásárolt immunerősítő infúziót, amely után szívelégtelenség és vérmérgezés lépett fel nála. A nő éppen a repülőtérre tartott, amikor annyira belázasodott, hogy kórházba kellett szállítani, ahol tíz nappal később meghalt.

A készítményt a modell barátja is használta, a 33 éves férfi is kórházba került, az állapota napról napra jobb. Kiderült, hogy nem első alkalommal használták ezt az infúziót, mikor korábban igénybe vették, semmilyen mellékhatást nem tapasztaltak - írja a Daily Mail.

A lap tudomására jutott, hogy a Laennec nevű készítmény előállításához a japán nők biztonságos, komplikációk nélküli szülés utáni méhlepényét használják fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.