A Sabrina, a tiniboszorkány főszereplője segített az iskolai lövöldözésről kimenekíteni a gyerekeket

Melissa Joan Hart iskolai lövöldözés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melissa Joan Hart gyerekeknek segített menekülni a nashville-i iskolai lövöldözés után. Egy Instagramon közzétett érzelmes videóban Hart elmondta, hogy a gyermekei olyan iskolába járnak, amely közel van a The Covenant Schoolhoz, ahol hétfőn egy támadó tüzet nyitott.

Hart elmondása szerint hétfő reggel úton voltak férjével a gyerekeik iskolájában tartott konferenciára, amikor a lövöldözés kirobbant. A hatalmas káosz és pánik közepette mindketten segítettek az iskolából menekülő gyerekeknek hazajutni a családjaikhoz. A lövöldözésben három gyerek és három felnőtt vesztette életét. A gyermekek kilencéves diákok, a felnőttek pedig mind alkalmazottak voltak a keresztény magániskolában.

A színésznő megjegyezte, hogy ez a második tömegmészárlás, amely a közösségükben történt. Korábban Connecticutban élt, ahol gyermekei egy olyan iskolába jártak, amely közel volt a Sandy Hookhoz, ahol egy ámokfutó 2012-ben 20 gyermeket ölt meg – írja a BBC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.