Porig égett a színésznő otthona: három gyerekét menekítette a lángok közül

otthon gyerekek tűz Caterina Scorsone Grace klinika
A Grace klinika sztárja, Caterina Scorsone családjuk tragédiájáról vallott Instagram-oldalán: porig égett az otthonuk. Szerencsére a gyerekeit ki tudta menekíteni, de négy házi kedvencét elvesztette. 

A Grace klinikában a Dr. Amelia Shepherd-öt alakító színésznő egy néhány hónappal ezelőtti tragédiáról számolt be Instagram-oldalán. Porig égett az otthonuk, és elvesztették négy házi kedvencüket. A tűz pusztításáról fotókat is mutatott.

"A gyerekeimet előkészítettem a lefekvéshez, és éppen befejztem a fürdést, amikor füst kezdett szivárogni a kád körül a fugán keresztül. Végignéztem a folyosón, már sűrű fekete füst gomolygott az egész házban. Egy dolog fontos a tüzekkel kapcsolatban: gyorsan keletkeznek. Nagyjából két percem volt, hogy kihozzam a három gyerekem a házból" - írta a színésznő, aki szerencsésnek érzi magát, hogy ők megmenekültek, de négy kedvencük elvesztése a mai napig fájdalmas a számukra. A posztban köszönetet mondott mindazoknak, akik segítettek neki. "Ez a bejegyzés nem a tűzről szól. Ez a szeretetem kifejezése azoknak a hihetetlen embereknek, akik ott voltak" - írta. Hozzátette, megtanulták, hogy az egyetlen dolog, ami számít, az azok az emberek (és lények), akiket szeretünk. "Az egyetlen dolog, ami számít, az a közösség. Enélkül nem lennénk itt, és nagyon hálásak vagyunk" - zárta gondolatait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.