"Ha ezek a feltételek teljesülnek..." - szakértő nyilvánított véleményt Kulcsár Edináék kutyájáról

cane corso G.w.M Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és G.w.M családja hamarosan egy kiskutyával bővül, amit sokan nem tartanak jó ötletnek. Egy szakértő elárulta, mi kell ahhoz, hogy a cane corso fajtájú állat csodás családtag legyen. 

Kulcsár Edina és G.w.M Instagramon jelentették be, hogy családjuk egy kiskutyával bővül. A cane corso fajtájú eb miatt sok kritikát kaptak. Egyrészt azért, amiért nem egy menhelyről fogadtak örökbe kutyát, másrészt azért, mert rengetegen vélik úgy, nem éppen ideális a helyzetük egy kölyökkutya neveléséhez.

"Nem egy társasház X-edik emeletén fog élni a kutyus. (...) Mi ketten fogjuk megoldani a férjemmel a gyerekeket és a kutyusunkat is, bár én nem megoldásnak hívnám. Sokkal inkább odaadó gondoskodásnak, ami számunkra nem teher lesz, hanem boldogság.

Volt tapasztalatom befogadott kutyusokkal. Lutri nagyon és öt gyerek mellé nem is ajánlották, hozzáértő embernek sem. Hidd el, körbejártunk mindent. A menhelyeseket támogatjuk, amikor csak tehetjük, de muszáj mindenkinek a saját körülményeit megvizsgálva választania. Szerintem ez a felelősségteljes döntés" - reagált Edina a vádakra.

Kulcsár Edina és G.w.M családja egy kiskutyával is bővül Forrás: TV2

A Bors által megkeresett kutyatréner, Nyakas Gábor elmondta, ez a fajta kiváló kutya, nagyon jó házörző válhat belőle. "A cane corso egy nagyon jó kutya, nem véletlenül az olaszok nemzeti »házőrzője«. Abszolút jól megvan a gyerekekkel, ehhez azonban az kell, hogy megbízható tenyésztőtől vásárolják, illetve időben el kell kezdeni vele foglalkozni. Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor nyugodt szívvel mondhatom, hogy igazi családtag lehet belőle, a gyerekeket pedig az élete árán is meg fogja védeni" - árulta el Gábor, aki hozzátette, Edinát felelősségteljes embernek ismerte meg, így biztos abban, hogy a celeb fel fog keresni egy szakértőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.