Országos Mentőszolgálat Facebook kamuprofil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalainak követői aktív közösséget alkotnak, így a mentők hírei több mint 2.5 millió felhasználóhoz jutnak el hetente.

Posztjaik többnyire sikeres vagy különleges mentésekről szólnak, de gyakran számolnak be a bajtársi közösség életét érintő eseményekről is. Az életmentők rátermettségéhez ugyan nem fér kétség, az elmúlt hónapban mégis számos kamuprofil és egy külföldi chatbot támadta meg a mentők Facebook-oldalát, melyek oltásellenes, hangulatkeltő megjegyzéseket tesznek a hírben szereplő bajtársakra, vagy ami még méltatlanabb, az ellátott betegekre.

Az életmentők hisznek a szabad véleménynyilvánításban, azonban ezeket a hozzászólásokat mostantól nem csupán törlik, de azok íróit is kitiltják a mentők socialmédia-felületeiről – olvasható az OMSZ hivatalos Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.