Féltékenységből halálra verte ismerősét egy férfi - életfogytiglant kaphat

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halálra verte életfogytiglan féltékenység szerelemféltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szex közben rajtakapta volt szerelmét az ismerősével, ezért verte agyon a férfi az áldozatát. 

Dühös volt ismerősére a gyilkos, amiért az befogadta lakásába az ő volt párját. Borzalmasan féltékeny volt, az áldozat lánya szerint egész nyáron azt üvöltözte, hogy egyszer úgyis megöli őt.

"Hiába mondták keresztanyámék apának, hogy menjen el a rendőrségre és jelentse fel, ő úgy érezte, nincs szükség rá" - mondta el az áldozat lánya.

illusztráció Forrás: Shutterstock

A meggyilkolt férfi rosszul mérte fel a helyzetet, a feljelentésre nagyon is szükség lett volna, azzal talán megelőzhető lett volna a tragédia.

Egy alkalommal a részeg és féltékeny férfi rajtakapta Hobo nevű áldozatát, ahogy az ő Kati nevű volt párjával szexel, s a jegyzőkönyv alapján, miután rákiabált exére, hogy "Kati, miért csinálod?", ütni kezdte a másik férfit.

A Tények anyagából az is kiderül, hogy a nőt arra kényszerítette az őrjöngő férfi, hogy vágja meg késsel az áldozatot. Miután a férfit agyonverte, a testét a lakásban hagyta, és volt párjával távozott, akivel az éjszakát együtt töltötte.

Az ügyészség a gyilkossággal vádolt férinak élerfogytiglant, a nőnek másfél év felfüggesztett fogházbüntetést kért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.