Kiengedték a kórházból a csomagtartóban holtan talált Sanyika nevelőanyját

Forrás: Shutterstock -
halál Nyíregyháza nevelőanya kórház
A kétéves Sanyika nevelőanyja kórházba került azután, hogy a kisfiú holttestét megtalálták az autója csomagtartójában. Úgy tudni, azóta már kiengedték.

Kétségbeesésében két napig autózott Sanyika holttestével a nevelőanyja, miután a gyerek a megfulladt. "A nő április 12-én este megetette a kétéves kisfiút, aki evés közben félrenyelt, amitől megfulladt. A gyanúsított nem hívott orvosi segítséget, és kórházba sem vitte el a gyermeket, ehelyett még aznap éjjel levitte a holttestet a ház előtt parkoló autójukhoz, a jármű csomagtartójába tette, az egyéves kislányt pedig beültette a gyermekülésbe. Ezután egy búcsúlevelet hátrahagyva elindult otthonról, majd két napig Nyíregyházán és környékén autózott" - ismertette korábban a a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője.

Kiengedték a kórházból a nevelőanyát - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A nő kórházba került, de a 24.hu értesülései szerint mostanra kiengedték, pszichiátert rendeltek ki a vizsgálatához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.