Viperával vertek meg egy édesanyát a gyermekei előtt: hat személyt vett őrizetbe a rendőrség Szombathelyen

Forrás: Police.hu -
Szombathely rendőrség garázdaság
A csoportosan, felfegyverkezve, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban hat személyt vettek őrizetbe a rendőrök Szombathelyen.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra 2023. április 30-án, az éjszakai órákban érkezett bejelentés arról, hogy Szombathelyen, az Emlékmű dombon megtartott nyilvános rendezvényen több személy összeverekedett.

A bejelentést követően a Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a helyszínre érkeztek és megkezdték az elsődleges intézkedéseket.

Őrizetben a szombathelyi garázdák, akik viperával vertek véresre egy családanyát a gyerekei előtt Forrás: Police.hu

Az intézkedés során megállapították, hogy két szembenálló fél között hosszú ideje elhúzódó viszály okozta a nézeteltérést, amely a tettlegességig fajult.

A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és az események teljes körű tisztázását.

Az elkövetői kör felderítését és a bizonyítékok beszerzését követően a szombathelyi rendőrök hat férfit hallgattak ki gyanúsítottként csoportosan, felfegyverkezve, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Őket kihallgatásukat követően őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására - olvasható a police.hu oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.