Végre megérinthette koraszülött gyermekét a berhidai baleset túlélője

Forrás: Shutterstock -
Berhida koraszülött baleset kismama
Berhida és Pétfürdő között történt a tragikus ütközés, amelyben két sofőr vesztette életét. A balesetet csak az egyik jármű utasa, az akkor még áldott állapotban levő kismama élte túl, akinek végül idő előtt kellett világra hozni a gyermekét.

Bianka és a babája csodával határos módon túlélték a balesetet, ám még aznap este a kismama rosszul lett.

"Erősen vérezni kezdtem. Nagyon megijedtünk édesanyámmal, azt hittük, nagyobb a baj. Kihívtuk a mentőket, akik azonnal elszállítottak. Az orvosok közölték, hogy a babát mindenképpen a világra kell segíteni. Júliusban kellett volna megszületnie, de megnyugtattak, hogy a koraszülöttség ma már nem jár maradandó károsodással. A kislányom 1 kiló 20 dekával született, de így is láttam, hogy mennyire gyönyörű! Boldog vagyok, hogy immár kétszeres anyának mondhatom magamat" – mesélte az édesanya a Borsnak.

Végre megérinthette koraszülött gyermekét a berhidai baleset túlélője Forrás: Shutterstock

A császármetszés miatt egy ideig még nem láthatta a kislányát, ám nemrég végre személyesen is találkoztak és megérinthette a kicsit.

"Nagyon pici, törékeny és gyenge. Sajnos emiatt még nem merték nekem ideadni, pedig nagyon szeretném már megölelni, hogy hallja a szívdobogásomat. Persze idővel erre is sort keríthetünk, most a legfontosabb, hogy mindketten jól vagyunk"

– tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.