Bevásárlókocsis tolvajt fülelt le egy salgótarjáni biztonsági őr

dreamstime -
tolvaj Salgótarján biztonsági őr bevásárlókocsi lopás bevásárlóközpont
Majdnem sikerült több mint 300 ezer forintnyi árut ellopnia a 19 éves tolvajnak, ám a szemfüles biztonsági őr elkapta, mielőtt távozhatott volna a bevásárlóközpontból. 

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy 19 éves férfival szemben, aki közel 300 000 forint értékű árut pakolt a bevásárlókocsijába, ám fizetni nem akart érte.

A vádirat szerint a férfi 2022 októberében egy salgótarjáni áruházban a bevásárlókocsijába különböző termékeket – köztük édességeket, illatszereket, papírárut, hátizsákot és húsokat – pakolt be, összesen 324.961 forint értékben. Fizetni nem akart, és a vásárlótérből még sikerült is neki fizetés nélkül távoznia, ám az üzletből már nem ért ki, ugyanis egy biztonsági őr lefülelte.

rendőrségi sziréna rendőr autó kék lámpa dreamstime

A Salgótarjáni Járási Ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat a férfi ellen, melyben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

A cselekményt biztonsági kamera rögzítette - írja közleményében az Ügyészség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.